Menu
De bruiloft

Bruidsboeketten

De bruiloft is één van de mooiste dagen van uw leven. Alles staat in het teken van jullie als bruidspaar. Uw liefde voor elkaar wordt bezegeld met het Ja-woord. Zowel u als uw partner zien er op uw allermooist uit. Echter, bloemen kunnen niet ontbreken tijdens uw bruiloft. Bloemen maken het af. In Montferland zijn bloemisten die ervoor zorgen dat het plaatje compleet is met het bruidsboeket. In het bruidsboeket komt de liefde voor elkaar terug. Het bruidsboeket is de aankleding die uw trouwdag tot een sprookje maakt.

Bruidsboeket

Een bruidsboeket is meer dan een bosje bloemen. U zorgt met een bruidsboeket ervoor dat de dag compleet is. Het bruidsboeket is een belangrijk item tijdens uw huwelijk. Wist u dat traditioneel gezien de aanstaande bruidegom het bruidsboeket uitkiest?

Vorm van het bruidsboeket

U kunt het bruidsboeket naar uw wensen laten samenstellen. Er is van alles mogelijk. Heeft u al enig idee wat u mooi vindt? Houd u bijvoorbeeld van pasteltinten? De bloemen kunnen hierop worden uitgezocht. Als u de bloemensoorten heeft uitgezocht, kunt u kijken welke stijl of vorm jullie voorkeur heeft voor een bruidsboeket.

Bloemisten

Bloembelevingéén van de leukste taken die komt kijken bij het organiseren van uw bruiloft is het bestellen van een prachtig bruidsboeket. De medewerkers van Bloembeleving in Didam helpen u daar graag bij. Komt u voor uw bruid een bruidsboeket bestellen bij de winkel? Neem dan een klein stukje van de stof van de jurk of het pak mee. Bloembeleving zorgt ervoor dat de kleuren van de bloemen perfect aansluiten bij de kleur van de jurk of het pak. Tevens is het mogelijk om een bruidswerk te maken op basis van de voorkeur van bepaalde kleuren van uw geliefde.

Heeft u al een idee hoe uw bruidsboeket eruit moet komen te zien? Of heeft u nog wat tips en hulp nodig? Zo ja, kom dan eens langs bij Bloembeleving. Zij helpen u graag verder. In een hoek van de winkel is een plek gecreëerd waar rustig uw wensen besproken kunnen worden onder het genot van een kop koffie of thee.

Bloemhuis Anemoonstapt u binnenkort in het huwelijksbootje? Bloemhuis Anemoon helpt u graag bij uw bruidsboeket, corsage, autostuk en al het andere trouwwerk. U kunt telefonisch of via de mail contact opnemen met het bloemhuis. Samen kan worden gekeken naar uw wensen. Het bloemhuis adviseert u om op internet op zoek te gaan naar een voorbeeld van uw mogelijke bruidsboeket.

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl