Menu
Romantisch uit

Nieuw: Romantisch nachtje weg in Luxe Torensuite bij Kasteel in Montferland

Beleef de romantiek in het prachtige Montferland

Willen u en uw partner graag een romantisch nachtje weg? Waar kan dat dan beter in het romantische dorp ‘s-Heerenberg in de prachtige omgeving van het Montferland?

Jullie overnachten 1 nacht in een prachtig kasteel in de stad ‘s-Heerenberg. Tijdens jullie verblijf kunnen jullie optimaal van elkaar genieten, want alles is voor jullie geregeld! Jullie kunnen 1 dag aan de hand van fiets- en wandelroutes en fietshuur de mooie omgeving ontdekken, jullie krijgen een lunchpakket mee voor onderweg en jullie kunnen het kasteel bezichtigen. Tevens worden jullie de volgende ochtend uitgerust wakker en krijgen jullie een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet. Klinkt dat niet als een romantisch nachtje weg?

Overnachten in een uniek kasteel

Met dit arrangement overnachten jullie in een sfeervolle torensuite in één van de twee verdedigingstorens van het prachtige kasteel. Dit kasteel is gelegen aan de rand van de stad ‘s-Heerenberg.

Ronde toren: u loopt recht op de toren af vanaf de toegangspoort van het kasteel. De toren ligt vlak naast de ophaalbrug over de slotgracht. U wordt door de brug geleid naar de oude vestigingwal die gedeeltelijk rond het kasteel loopt. Vervolgens loopt u van daaruit naar het achttiende-eeuwse Parkbos De Plantage. Via een kleine trap aan de voorzijde van de toren komt u op de eerste verdieping. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaap- en badkamer. Als u naar de salon wilt op de tweede verdieping dan dient u de kleine – en smalle trap te beklimmen. Een bijzondere ambiance wordt gecreëerd door de ronde muren en hoge plafonds.

U heeft vanuit de kleine vensters een uniek uitzicht. U ziet aan de ene kant het imposante kasteel en aan de andere kant de laatmiddeleeuwse wal met het Parkbos de Plantage. Naast de toren heeft u een terrasje in de tuin van de voorburcht.

Platte toren: naast het Koetshuis ligt de platte toren. U komt op de eerste etage van de toren via de smalle buitentrap. Op de eerste etage vindt u de riante slaapkamer en de moderne badkamer. Een intieme sfeer wordt gecreëerd door de ronde muren, hoge plafonds en nisjes met kleine ramen. Buiten de slaapkamer vindt u de wenteltrap die u leidt naar de stijlvolle salon op de tweede verdieping.

De liefde voor detail is af te lezen aan de inrichting. Met grote zorg zijn het meubilair, de stoffen en materialen geselecteerd. U kijkt vanuit de vorstelijke ambiance uit op de kasteelpoort en het hoofdgebouw van het kasteel.

Faciliteiten in beide torens: queensize bed, badkamer met bad of douche, apart toilet, flatscreen, draadloos internet, kitchenette met Nespresso-apparaat en een eigen zonneterras bij de kasteeltoren.

Vanuit het kasteel kunt u heerlijk wandelen of fietsen. Voor wie graag tijdens zijn verblijf een stad wilt bezoeken, kan naar Doetinchem of Emmerich gaan. Tevens heeft het dorp ook vele verschillende restaurants + bars, is er een bowlingcentrum en kunt u naar de film gaan in het filmhuis.

Komen jullie ook genieten van een romantisch nachtje weg?

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl