Menu
Romantisch uit

Nieuw: Romantisch nachtje weg in Montferland – Buitengewoon genieten

Beleef een fantastisch romantisch weekendje weg of zomaar even een paar dagen lekker tussendoor in Montferland en geniet van de rust, romantiek en de culinaire hoogstandjes op een prachtige havezathe. Rust, ruimte, romantiek, fietsen, wandelen en culinair genieten!

Tijd voor elkaar

Uw romantische verblijf begint met een heerlijk kopje koffie of thee bij aankomst en een presentje op uw kamer. U overnacht in een suite met een extra groot bed en infrarood sauna.

’s Avonds geniet u van een heerlijk 3-gangen verrassingsdiner en bij terugkomst op de kamer kunt u nog even romantisch nagenieten met een fles wijn.

’s Ochtends staat er een uitgebreid ontbijtbuffet voor u klaar. Op en Top Romantiek!

Kom tot rust op een prachtige locatie in Montferland

In Vethuizen staat de havezathe. De havezathe is gevestigd in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij. Vethuizen ligt onder de rook van Doetinchem en nabij de grens van Duitsland. De havezathe biedt een wijds uitzicht met een mild heuvelachtig terrein en landbouwgrond. Het decor om tot rust te komen, wordt gevormd door de Montferlandse bossen op de achtergrond.

In het oude deel van de havezathe is het restaurant gevestigd. Naast het restaurant kunt u plaatsnemen op het geheel vernieuwde terras met luifel, windschermen, loungebanken, luxe stoelen en terrashaarden. Start een culinair avontuur bij de open haard of op het terras met een aperitief. Neem vervolgens plaats aan een sfeervolle tafel in het restaurant. Elke twee maanden wordt de kaart vernieuwd en voorzien van de meest verse seizoensgebonden-, biologische-, en streekproducten. Wilt u zich laten verrassen door de chefs? Kies dan voor een 3-, 4- of 5-gangenmenu van de chef. Bij het 3-, 4- of 5-gangenmenu kunt u kiezen voor een bijpassend wijnarrangement.

Ontdek de omgeving

De havezathe bevindt zich midden in het natuurschoon van Montferland. U kunt heerlijk wandelen en fietsen in deze prachtige omgeving. Ontdek het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. In Bronkhorst kunt u een bezoek brengen aan het Dickensmuseum. Tevens kunt u een bezoek brengen aan de mosterdstad Doesburg. Wilt u een dagje rondstruinen? Struin dan rond op de boekenmarkten in Bredevoort.

Geniet nu van een romantisch nachtje weg op een bijzondere plek in Montferland!

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl