Menu
Foto reportage

Photobooth – Hilarisch voor op jullie bruiloft

Tijdens jullie zoektocht naar leuke dingen voor jullie bruiloft zijn jullie vast wel de photobooth tegengekomen. Een photobooth is eigenlijk gewoon een fotohokje, maar dan met allerlei leuke attributen die zorgen voor de meest hilarische foto’s.

Wat is een photobooth
Zoals ik jullie net al vertelde is een photobooth eigenlijk een ouderwets fotohokje, maar dan voor hilarische foto’s. Op een leuke en losse manier kunnen jullie samen met jullie lieve vrienden en familie hilarische foto’s maken. Het is de bedoeling dat je op de foto gaat met allerlei leuke attributen zoals een bril, hoedje, snor op een stokje, een boa en nog veel meer leuke attributen. Vaak wordt er niet 1, maar worden er meerdere foto’s gemaakt. Zodra alle foto’s gemaakt zijn worden ze direct geprint.

Kort samengevat, een photobooth zorgt voor een boel plezier en gekkigheid op jullie bruiloft en de foto’s zijn een leuk aandenken voor jullie zelf en jullie gasten aan de bruiloft.

Als leuke extra kunnen jullie vaak een leuke tekst of jullie namen en huwelijksdatum toevoegen aan de foto.

Photobooth om het gastenboek persoonlijk te maken
De photobooth kunnen jullie natuurlijk alleen gebruiken om leuke foto’s te maken die de gasten mee naar huis kunnen nemen, maar jullie kunnen met de photobooth ook het gastenboek extra persoonlijk maken. Leg het gastenboek naast de photobooth en vraag jullie gasten om één foto van de photobooth toe te voegen aan het gastenboek.