Menu
Romantisch uit

Redactie TIP: Romantisch buitengewoon genieten in Montferland!

Even tijd voor z’n tweetjes

Wilt u uw geliefde binnenkort in het zonnetje zetten met een leuke overnachting? Dan hebben wij het arrangement dat u zoekt, namelijk het Romantisch buitengewoon genieten in Montferland!

Uw romantisch weekendje weg start u met een heerlijke kop koffie of thee bij aankomst. Bij binnenkomst in de kamer staat er een klein presentje en fles wijn voor u klaar. Laat u ’s avonds verrassen door het 3-gangen verrassingsdiner. Na een goede nachtrust kunt u samen genieten van een uitgebreid ontbijtbuffet. Laat de romantiek opbloeien tijdens uw weekendje weg!

Overnachten in de prachtige natuur

Met dit arrangement overnacht u in een gemoderniseerde en verbouwde boerderij die is gesitueerd in Vethuizen. De havezathe bevindt zich midden in het natuurschoon en onder de rook van Doetinchem en dichtbij de Duitse grens. Wilt u de schitterende omgeving van Montferland ontdekken? Stap op de fiets of trek de wandelschoenen aan en ontdek de kleinste stad van Nederland Bronkhorst. Tevens kunt u ook mosterd gaan proeven in de mosterdstad Doesburg of rondstruinen over de boekenmarkten in Bredevoort.

Weet u al wanneer u uw lief in het zonnetje gaat zetten?

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl