Menu
Tips & Trends / Vervoer

Top 6 trouwvervoer

Voor veel bruidsparen is de auto essentieel  tijdens de bruiloft. In de middag om naar de trouwlocatie te rijden, vervolgens om een paar prachtige foto’s te maken en door te rijden naar jullie feestlocatie. Of jullie hem aan het einde van de avond nog gebruiken hangt af waar jullie die nacht overnachten. Maar buiten de leuke dingen van de auto, brengt het bij veel stellen een fikse discussie op gang.

De bruidegom die een snelle sportwagen wil en de bruid die het liefst een mooie klassieker wil. Kortom een belangrijke maar lastige keuze. En om het jullie makkelijker te maken, of misschien juist wel moeilijker, hebben wij een top 6 voor jullie samengesteld met daarin de meest voorkomende soorten trouwvervoer.

  1. De snelle sportwagen: De snelle sportwagen staat voor mannen absoluut op nummer 1! Het is vaak een stoute jongensdroom die uitkomt. Maar mannen, een snelle sportwagen is vaak niet zo praktisch voor een bruiloft. Want hoe krijg je jouw kersverse bruid met haar prachtige jurk zonder kreukels in de auto?
  2. De Oldtimer: Veel bruidsparen die als thema het verleden kiezen, kiezen vaak voor een oldtimer. Met een oldtimer kom je natuurlijk wel prachtig binnen, alleen hangt hier vaak wel een flink prijskaartje aan.
  3. Paard en wagen: Het paard en wagen is vaak een meisjesdroom die uitkomt. Een prachtige Assepoester koets met twee prachtige witte paarden ervoor. Let er bij het huren van een paard en wagen wel op dat alle locaties dicht bij elkaar liggen.
  4. Limousine: De limousine is een prachtig vervoersmiddel, waarmee je zeker een goede entree maakt. Extra leuk, jullie kunnen er ook nog andere gasten mee in vervoeren? Wat dachten jullie van jullie beste vrienden, ouders of kinderen? Let er wel op dat een limousine door zijn lengte niet iedere bocht kan maken.
  5. Cabrio: Met een cabrio stelen jullie de show! Heerlijk toch om de frisse lucht door jullie haren heen te voelen waaien? Of toch niet? De bruid besteed waarschijnlijk veel tijd aan haar kapsel. Zonde als de wind zorgt dat je daar niks meer van terug kan zien.
  6. En niet te vergeten, het Volkswagen busje: Tot slot het Volkswagen busje. Hebben jullie Bohemian als thema? Dan is het Volkswagen busje de kerst op de taart voor jullie bruiloft!