Menu
Trouwlocaties

Trouwlocaties in de Parel van het Gelders landschap – Montferland

Bijzondere trouwlocaties in Montferland

Na het plannen van de datum van uw bruiloft is het kiezen van een trouwlocatie één van de moeilijkste taken. Heeft u al enig idee wat voor soort bruiloft u wil geven? Zo ja, dan vallen een aantal locaties automatisch van uw lijstje af. Wilt u eerst de trouwlocatie bepalen en op basis van de trouwlocatie u bruiloft inrichten? Dan kan de zoektocht naar de geschikte trouwlocatie lastiger zijn. Middels deze blog willen wij u inspiratie bieden voor trouwlocaties in Montferland.

Trouwlocaties

Gemeentehuis Didamaan de Bergvredestraat in Didam ligt het nieuwe gemeentehuis. In de trouwzaal van het gemeentehuis kunt u elkaar het Ja-woord gegeven in het bijzijn van uw dierbaren. De trouwzaal is een lichte, moderne en intieme ruimte waar een gezelschap van maximaal 25 personen kan plaatsnemen.

PlokPlok biedt een tal van mogelijkheden aan voor een prachtige huwelijksdag. Van een walking dinner met live muziek, een barbecue experience tot een Italiaanse tafel. U kunt de ceremonie laten plaatsvinden op het buitenveld, maar ook in de knusse kroeg. Elk huwelijksfeest is uniek, maar wordt precies uitgevoerd zoals jullie het hebben voorgesteld. Plok gaat graag de uitdaging aan. Bovendien nodigt Plok u graag uit voor een vrijblijvend gesprek om de mogelijkheden te bespreken.

Partycentrum De Deelhet partycentrum staat garant voor een prachtig bruiloftsfeest. De diverse zalen bieden u verschillende mogelijkheden aan. Bij deze mogelijkheden kan gedacht worden aan een klein intiem feest tot een grootste party met passende muziek of entertainment. De bruidstaart kan worden aangesneden zowel binnen als buiten op het terras of onder de Strechtent. Partycentrum De Deel zorgt ervoor dat uw bruiloft een onvergetelijke dag wordt. Zij verzorgen de aankleding van de feestlocatie, een warm ontvangst van uw gasten en de hapjes en drankjes. Het enige dat u hoeft te doen is JA zeggen.

’t Raethuys: in de kasteelstad ‘s-Heerenberg kunt u elkaar het Ja-woord geven in de trouwzaal van ’t Raethuys. In deze zaal worden al eeuwenlang huwelijken gesloten. Het middeleeuwse karakter van deze ruimte zorgt voor een romantische setting. In de zaal kunnen maximaal 50 personen plaatsnemen. Het aansluitende feest vind plaatst bij De Gracht, een prachtige feestlocatie centraal gelegen op het ‘museum plein’.

Kasteel Huis Berghwilt u uw huwelijk voltrekken op een kasteel? Dan is Kasteel Huis Bergh de perfecte locatie voor u! Het kasteel heeft een slotgracht, een ophaalbrug, wapperende vlaggen, rood-wit gekleurde luiken en verdedigingstorens. Kasteel Huis Bergh is een unieke plek waar uw bruiloft van begin tot eind kan worden gehouden. Vanaf de huwelijksvoltrekking tot en met het feest. Het kasteel en het omringde parkbos de Plantage vormen het decor voor uw bruidsreportage. Wilt u na uw huwelijksdag nog nagenieten op het kasteel? Blijf dan overnachten in één van de twee voormalige verdedigingstorens die zijn omgebouwd tot speciale suites.

Havezathe Carpe Diem: de havezathe is niet alleen de geschikte trouwlocatie voor huwelijksvoltrekkingen, maar ook voor een receptie, diner of een avondfeest. De ligging van de havezathe in Montferland biedt de perfecte romantische omgeving voor een dag om nooit meer te vergeten. U arriveert in stijl op de oprit. Hier wordt u opgewacht door uw dierbaren. Na een hartelijk ontvangst kan de huwelijksvoltrekking plaatsvinden in de tuin met vergezichten over de landerijen en de bosrand van Montferland. Op het grote terras kan na de huwelijksvoltrekking de bruidstaart worden aangesneden en het feestgedruis losbarsten. Wilt u uw bruiloft culinair vormgeven? Het keukenteam bereidt graag een 3-, 4-, 5-, 6-, 7-gangen diner voor u en uw gezelschap. In de zomerzon kunt u ook heerlijk barbecueën.

 

Meer trouwlocaties in Montferland ? Kijk op Trouwen in Montferland

 

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen