Menu
Vervoer

Vervoer

Wilt u uw huwelijksdag meer glans geven? Kies dan voor een schitterende trouwauto. Deze trouwauto brengt u van de ene locatie naar de andere locatie. Tevens hoeft u niet na te denken of er wel een parkeerplek beschikbaar is in de directe omgeving en/of de routebeschrijving nog wel duidelijk genoeg is. Bedenk bij het kiezen van een trouwauto of jullie als bruidspaar zelf chauffeur willen zijn of dat jullie jullie liever laten rijden. Onderstaande lijst biedt u inspiratie bij het kiezen van de perfecte trouwauto.

Trouwauto’s

Niels Stevenswilt u in stijl aankomen op uw huwelijksdag? Kies dan voor de gouden Lincoln limousine of de witte Lincoln limousine. U wordt als VIP gebracht naar uw trouwlocatie. De limousine is onder meer uitgerust met een bar die is gevuld met frisdranken en champagne. Tevens kunt u in de limousine meezingen met uw favoriete muziek dankzij het audiosysteem. Ten slotte is de limousine voorzien van modern interieur.

Five Star Limobij Five Star Limo kunt u een exclusieve limousine huren voor uw huwelijksdag. U ontvangt eersteklas service op maat. Tevens worden u en uw gasten voorzien van een ervaren, betrouwbare en meertalige chauffeur. De chauffeur service is in staat om u betrouwbaar via uw schema te laten reizen. Five Star Limo biedt bruiloft arrangementen aan. Het bruiloft arrangement limousine is het perfecte arrangement voor aanstaande bruidsparen die zich willen laten vervoeren in een limousine. Naast het vervoeren van het bruidspaar is het mogelijk om aanvullend trouwvervoer te huren. Het aanvullend trouwvervoer zijn bijvoorbeeld volgauto’s waarin de ouders, getuigen of speciale daggasten van het bruidspaar in plaats nemen. Bij het arrangement is een professioneel in stijl geklede chauffeur en een fles feestelijke bubbels inbegrepen.

Five Star Limo biedt ook het bruiloft arrangement trouwauto aan. De uitstraling van uw huwelijksdag kunt u compleet maken door een keuze te maken uit het ruime aanbod in vervoersmogelijkheden. Kiest u voor de hagelwitte Lincoln stretch limousine of een chique Rolls Royce ‘Silver Spirit’? Five Star Limo biedt een tal van mogelijkheden aan qua volgauto’s. U wordt gereden door een professioneel in stijl geklede chauffeur. Onderweg kunt u genieten van een fles feestelijke bubbels.

The American Dream: The American Dream verzorgt op stijlvolle wijze uw trouwauto, maar kan ook uw bruidsreportage verzorgen. Uw huwelijksdag dient een onvergetelijke gebeurtenis te worden oftewel een mijlpaal in uw leven waar u nog jaren lang met veel plezier op terugkijkt. The American biedt een tal van trouwauto’s aan. U heeft onder andere keuze uit een Cadillac, Ford Mustang Fastback GTA, Excalibur Phaeton V Cabrio en een limousine.

Heeft u al een keuze kunnen maken uit het ruime aanbod aan trouwauto’s? Twijfelt u nog tussen de trouwauto’s of wilt u de trouwauto’s eerst bekijken voordat u een keuze maakt? Plan dan een afspraak met één van deze partijen.

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl