Menu
Ringen

Ringen

Binnen enkele maanden gaat u elkaar het Ja-woord geven. Voor de grote dag aanbreekt dienen er allerlei zaken geregeld te worden. Een van deze zaken is het uitkiezen van de trouwringen. Een trouwring is misschien wel het belangrijkste sieraad die u gaat aanschaffen dus u wilt een goede keuze maken. In Montferland kunt u bij onderstaande juwelier, goudsmid of edelsmid uw trouwring uitkiezen of laten ontwerpen.

Trouwringen

Juwelier Anton Bolderin de winkel kunt u uw favoriete trouwring vinden. De winkel biedt een veelzijdig assortiment aan van een geselecteerd aantal merken. Kiest u voor een klassiek, trendy, exclusief of betaalbaar? Wilt u een traditionele gouden ring met één diamantje of een witgouden trouwring? Misschien kiest u wel voor rosegoud of een ander materiaal. Een trouwring koopt u niet elke dag. U wilt jarenlang herinnerd worden aan het moment dat u elkaar het Ja-woord gaf. Het team van Anton Bolder biedt u onafhankelijk advies en een ruim aanbod aan mogelijkheden. Uw wensen worden besproken om samen tot het beste resultaat te komen.

Goudsmid Hylke de Jongin het atelier worden met behulp van de modernste technieken unieke gouden, zilveren en titanium sieraden gemaakt. De sieraden worden gemaakt in combinatie met edelstenen als briljant, geslepen diamant, saffier en parels. De goudsmid ziet trouwringen als sieraden voor een unieke dag. Vanwege de uniekheid ontwerpt de goudsmid met het bruidspaar een paar trouwringen die net zo bijzonder zijn als de trouwdag zelf.

Trudie ten Dolle Edelsmid: Trudie heeft dankzij de vakopleiding bij Ben van Helden de kans gekregen om het edelsmeden verder te professionaliseren. Tevens heeft zij haar creativiteit ontwikkelt. Trudie beoogt twee doelen met sieraden namelijk: sieraden maken met een persoonsgericht karakter en sieraden waar mensen ‘blij’ van worden. Bent u op zoek naar een trouwring waar u blij van wordt? Dan bent u bij Trudie ten Dolle Edelsmid aan het juiste adres!

Zowel de juwelier als de goudsmid en edelsmid willen samen met u op zoek gaan naar de perfecte trouwring die bij u en uw geliefde past. De goudsmid en edelsmid kunnen naar aanleiding van uw wensen uw droom trouwring ontwerpen.

Met vriendelijke groet,

Anouk Centen
Wiljemetmetrouwen.nl